+593 2 2 50 5310, +593 96 29 35 271

info@parks-and-tribes.com

No sexi videos but solid informative texts

 

 

PARKS AND TRIBES

 

TOP 10 HOOGTEPUNTEN, ECUADOR

 1. Cuicocha Crater Lake in Cotacachi - Cayapas Ecological Reserve;

 2. Pecuche Community Reserve;

 3. Otavalo;

 4. El Angel Ecological Reserve;

 5. Machalilla National Park;

 6. Guayaquil;

 7. Churute Ecologica Reserve;

 8. Cuenca;

 9. Ingapirca;

 10. Chimborazo Fauna Reserve;

 11. Cotopaxi National Park.

Top 10 Hoogtepunten Ecuador

Ecuador heeft heeft zich enorm ingezet voor het behoud van zijn biodiversiteit en heeft momenteel 59 beschermde gebieden, die samen bijna 20% van het land uitmaken. Deze gebieden liggen verspreid over het hele land, in de verschillende klimaatzones en op hoogten; ze omvatten adembenemende landschappen, fascinerende dieren, nevelbossen in de Andes, regenwouden in de Amazone, en aan de kust, mangroven en droge bossen met cactus struwelen. Al deze gebieden zijn enorm belangrijk voor de natuurbescherming en kunnen beschouwd worden als nationale parken.

 

Veel van deze gebieden liggen op maar een paar uur afstand van de belangrijkste steden van Ecuador, en ondanks dat  worden maar weinig van die natuurgebieden bezocht. Wereldreiziger van 80+ landen en de beroemde nationale parkadviseur van de Wereldbank en de Verenigde Naties, Dr. Daan Vreugdenhil, ontwikkelde de 'NATIONALE PARKEN ECUADOR', die je in 9 dagen naar 7 natuurgebieden voert. Als voormalig Verenigde Naties lid van het team dat de meeste natuurparken van Ecuador heeft voorgesteld in de jaren 1974 - 1976, kent niemand het parken systeem van Ecuador beter dan Daan Vreugdenhil, alias de "Parks Man".

 

In feite brengt de National Parks Tour je naar alle culturele hoogtepunten van Ecuador - Otavalo, Guayaquil, Cuenca en Ingapirca - terwijl je tegelijkertijd een reis maakt langs alle belangrijke ecosystemen van de Andes en de kust, en aldus de top 10 hoogtepunten van Ecuador in éen worden gecombineerd.

 

De Nationale Parken Rondreizen zijn ontworpen om bestaande nationale parken programma's naar Galapagos en / of de Amazone National Parken, zoals Cuyabeno en Yasuni aan te vullen. Het Cuyabeno Wildlife Reserve is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest gewaardeerde Amazon-parken ter wereld vanwege (1) zijn ongelooflijke biodiversiteit, (2) zijn toegankelijkheid; en (3) zijn redelijke prijzen.

 

De Nationale Parken Rondreizen kunnen op verschillende plaatsen beginnen, met name Quito, Guayaquil en Cuenca. Terwijl het volledige programma maximaal 10 dagen duurt, is het mogelijk om een ​​beperkte selectie van parken te maken. Bijvoorbeeld, een 6-daagse module "Andes en Kust" vanuit Quito. 5-6 dagen modules zijn verkrijgbaar vanuit Cuenca en Guyaquil. Navenang je wensen kunnen deze modules worden gecombineerd met uw Galapagos en / of Amazone programmas. Als je een nationale parken module koopt tezamen met een Galapagos en / of Cuyabeno module, kunnen wij je een aantrekkelijke kortin geven.

 

Je moet natuurlijk ook de hoogste en mooiste hoofdstad van Amerika bezoeken, Quito; Er is voldoende gelegenheid tussen modules. Dus, bij het combineren van alle drie de modules krijgt u een selectie van de meeste ecosystemen van het hele continent van Zuid-Amerika, evenals alle culturele hoogtepunten van Ecuador!

 

Voor degenen die hun Ecuador willen combineren met een naar Lima, Cusco en Machu Picchu, bieden wij zelfs een 5 - 7 dagen module Peru aan, waarmee u de meest spectaculaire hoogtepunten van natuur en cultuur van heel Zuid-Amerika in éen epische reis kunt combineren! Eerst komt de volledige rondreis, gevold door de verscheidene kortere opties.

 

9-daagse Nationale Parken

Day 1: Cotacachi-Cayapas Ecological Reserve en de Peguche Waterval

 1. We halen je op van je hotel om te vertrekken naar het Cotacachi-Cayapas Ecological Reserve om de Cuicocha caldera (groter krater) te bezoeken met het hemelsblauwe Cuicocha Crater Meer. Zoogdierdieren zij er niet algemeen, maar zitter er verscheidene soorten eenden en dodaarsen op het meer;

 2. Bezoek aan het Peguche Forest Reserve bij Otavalo met de beroemde Peguche Waterval. Op het pad door een volgroeid eucalyptus bos zijn vrijwel altijd wel wat Andes vogels, zoals kolibries the zien;

 3. Bezoek aan de Otavalo Indianen markt;

 4. Overnachting in Ibarra.

HOOGTEPUNTEN, ECUADOR: Ecuador's mooiste kratermeer, Cuicocha maakt deel uit van het Nationale Reservaat Cotacachi-Cayapas.HOOGTEPUNTEN, ECUADOR: Gelegen op zo'n 5 minuten van Otavalo, is het Peguche reservaatje geweldig om te picknicken, en de waterval is een juweeltje.

Ecuador's mooiste kratermeer, Cuicocha maakt deel uit van het Nationale Reservaat Cotacachi-Cayapas.

Gelegen op zo'n 5 minuten van Otavalo, is het Peguche reservaatje geweldig om te picknicken, en de waterval is een juweeltje.

 

Day 2: El Angel Ecologische Reservaat

 1. Vertrek 's ochtends vroeg naar het El Angel Ecologische reservaat, een paramo (Andesweide) reservaat in het Noorden van Ecuador, where de beroemde "Frailejones Asters" hun zuidgrens bereiken. Bezoek het Voladero Meer waar je ook de "prehistorische Andes bromelias treft, de "Herculas Club". Zo'n 320 vogelsoorten komen in het park voor, inclusief de Andes Condor, diverse kolibries, evenals verscheidene soorten eenden en dodaars, enz.;

 2. Terug naar vliegveld Quito, in het dorpje Tababela op 10 minuten van het vliegveld;

 3. Overnachten in Tababela.

HOOGTEPUNTEN, ECUADOR: Het Voladero meer in de paramo van El Angel Ecologisch Reservaat.HOOGTEPUNTEN, ECUADOR: De beroemde Frailejones Aster.

Het Voladero meer in de paramo van El Angel Ecologisch Reservaat.

De beroemde Frailejones Aster.

 

Day 3: Vlucht van de Andes (Quito) naar Manta aan de kust

 1. Je wordt opgehaald van je hotel om naar Manta te vliegen;

 2. Rit van Manta naar het Nationale Park Machalilla;

 3. Excursie in het Nationale Park Machalilla om het uiterst zeldzame droge bos van de Pacifische kust te verkennen; Dit type bos,komst alleen voor langs de kust van Ecuador als overgangsgebied van de natte oerwouden in Colombia en de kustwoestijn die beging in Zuidelijk Ecuador bij de grens met Peru. Het Machalilla Nationale Park is  enige gebied dat dit type vegetatie beschermt.

 4. 's Middags naar het maagdelijke Les Frailes strand in het park, waar geen enkel gebouw de kust ontsiert;

 5. Overnachten in Puerto López.

HOOGTEPUNTEN, ECUADOR: Machalilla Nationale Park ingang Los Frailes Strand. HOOGTEPUNTEN, ECUADOR: Omgeven door het zeldzame droge Pacifische kust bos, is Los Frailes, het natuurlijkste strand van Ecuador en onderdeel van het Nationale Park Machalilla.

Nationale Park Machalilla ingang Los Frailes Strand.

Omgeven door het zeldzame droge Pacifische kust bos, is Los Frailes, het natuurlijkste strand van Ecuador en onderdeel van het Nationale Park Machalilla.

 

Day 4: National Park Machalilla  met Isla de la Plata

 1. Bezoek aan Isla de la Plata, eveneens deel van het  Nationale Park Machalilla, waar - afhankelijk van het seizoen - broedkolonies zijn van de Rood- of Blauwvoet of Nasca Boobies te zien zijn en met wat geluk een kolonie Fregatvogels. Touroperators voeren wilde soepschildpadden in de haven van het eiland. Ecologisch niet correct, maar hartstikke leuk, want zo krijg je ze te zien in het glashelder water rond het eiland. Gedurende het seizoen zijn verscheidene soorten walvissen te zien die naar het noorden trekken: June - September;

 2. Na afloop zwemmen aan het strand van Puerto Lopez;

 3. Overnachten in Puerto Lopez.

HOOGTEPUNTEN, ECUADOR: Aankomst of Isla de Plata, de "mini Galapagos". HOOGTEPUNTEN, ECUADOR: Zo'n 10 soorten oceaan vogels broeden op Isla de la Plata, waarvan de meesten ook op Galapagos broeden, zoals de Blauwvoet Jan van Gent.

Aankomst of Isla de Plata, de "mini Galapagos".

Zo'n 10 soorten oceaan vogels broeden op Isla de la Plata, waarvan de meesten ook op Galapagos broeden en hier net zo tam zijn, zoals de Blauwvoet Jan van Gent.

 

Day 5: Bezoek aan Guayaquil

 1. 's Ochtends nog een korte excursie het park in voor vertrek naar Guayaquil;

 2. Rit van Puerto López naar Guayaquil;

 3. 's Middags (en/of 's avonds), slenteren op de schitterende Malecon (=Boulevard) van Guayaquil;

 4. Overnachten in Guayaquil.

HOOGTEPUNTEN, ECUADOR: De Maleco van Guayaquil langs de rivier is zo'n 1,5 km lang met schitterende plazas, parkjes, gallereien en restaurantjes. HOOGTEPUNTEN, ECUADOR: De "Las Penaas" wijk grenst aan de Malecon en heeft talloze kunst ateliers.

De Maleco van Guayaquil langs de rivier is zo'n  1,5 km lang met schitterende plazas, parkjes, gallereien en restaurantjes.

De "Las Penas" wijk grenst aan de Malecon en heeft talloze kunst ateliers.

 

Day 6: Churute Ecologicche Reservaat

 1. Rit naar het zuidelijkste belangrijke mangrove bos van Zuid America, het Churute Ecologicsche Reservaat, met meer dan 250 vogelsoorten, inclusief Fregatvogels, Bruine Pelikanen, Roze Lepelaars, allerlei reigers, White Ibisen, enz. ;

 2. Andere diergroepen zijn krabben, dolfijnen, enz;

 3. Rit naar Cuenca;

 4. Afhankelijk van de aankomsttijd, slenteren door de koloniale straatjes van Cuenca na het avondeten;

 5. Spend the night in your hotel in Cuenca.

HOOGTEPUNTEN, ECUADOR: Niet ver van Guayaquil, ligt het Churute Ecologische Reservaat dat zowel prima mangrove bos als laagland bos omvat. HOOGTEPUNTEN, ECUADOR: Op excursie in het Pacifische laagland bos, waar je bijna altijd Howler Monkeys kunt zien en horen.

Niet ver van Guayaquil, ligt het Churute Ecologische Reservaat dat zowel prima mangrove bos als laagland bos omvat.

Op excursie in het Pacifische laagland bos, waar je bijna altijd Howler Monkeys kunt zien en horen.

 

HOOGTEPUNTEN, ECUADOR: De Gallerei van het Gemeentehuis van Cuenca. HOOGTEPUNTEN, ECUADOR: De Inmaculada Concepcio kathedraal van de stad Cueca, Ecuador.

De Gallerei van het Gemeentehuis van Cuenca.

De Inmaculada Concepcio kathedraal.

 

Day 7: Ingapirca Wereld Erfgoed

 1. Bezoek het Wereld Erfgoed, Ingapirca, met een verstrengeling van de Inca and Canari kulturen voorkomt. Het was de noordelijkste grote fort van het Inkarijk;

 2. 's Middags naar Riobamba;

 3. Overnachten in Riobamba.

HOOGTEPUNTEN, ECUADOR: Ingapirca, het noordelijkste Inka fort. HOOGTEPUNTEN, ECUADOR: De Incapirca ruines zijn even interessant als de Sacred Valley monumenten in Peru.

Ingapirca, het noordelijkste Inka fort.

De Incapirca ruines zijn even interessant als de Sacred Valley monumenten in Peru.

 

Day 8: Chimborazo Fauna Reservaat

 1. Bezoek aan de Vicunas van het Chimborazo Fauna Reservaat. Met wat geluk kan je ook een Andean Condor en andere Andes roofvogels treffen;

 2. Bezoek de Refugio (berghut) op 4800m. Een korte wandeling op de hoogte van de top van de Mont Blanc en neem een kijkje op de paramo, die hier vrijwel kaal is. De Chimborazo is de hoogste berg op aarde, gemeten van het centrum van de wereld. Maar kalmpjes aan, de lucht is hier bijzonder ijl;

 3. Overnachten in een hotel in de omgeving van Cotopaxi National Park.

HOOGTEPUNTEN, ECUADOR: Rijdt naar het hoogste punt ter wereld waar je met een auto kunt komen, Chimborazo.HOOGTEPUNTEN, ECUADOR: De Chimborazo Vulkaan is ook het hoogste punt waar je nog vicunas kunt zien, waar zij tot boven de 5000 m de sneeuw in lopen.

Rijdt naar het hoogste punt ter wereld waar je met een auto kunt komen.

De Chimborazo Vulkaan is ook het hoogste punt waar je nog vicunas kunt zien, waar zij tot boven de 5000 m de sneeuw in lopen.

 

Day 9: Nationale Park Cotopaxi  

 1. Bezoek aan het  Nationale Park Cotopaxi met de hoogste aktieve vulkaan ter wereld en stijg op tot de "refugio (berghut)" parking lot;

 2. Bezoek het Limpiopungo Meer;

 3. Zoeken naar en Andes Wolf;

 4. Terugkeer naar Quito.

HOOGTEPUNTEN, ECUADOR: De laatste bestemming op de Nationale Parken is het Nationale Park Cotopaxi. HOOGTEPUNTEN, ECUADOR:De Andes Wolf wordt vrij geregeld gezien in Cotopaxi.

De laatste bestemming op de Nationale Parken is het Nationale Park Cotopaxi.

De Andes Wolf wordt vrij geregeld gezien in Cotopaxi.

 

MODULES

We hebben ook kortere modules gemaakt die toch nog een indruk kunnen geven van de Andes en de kust. Afhankelijk van waar je bent kan je in Quito, Guayaquil of Cuenca beginnen. Click hier voor een pdf-je van de nationale parken modules.

OPTIE A: COMPLETE NATIONALE PARKEN (9-daagse tour)

OPTIE B: QUITO - MACHALILLA - QUITO (6 - 7-daagse tour):

 1. Terugkeer naar Quito (6 daagse module), of rij naar het Chimborazo Ecologische Reservaat;

 2. Dag 7: Visit Chimborazo Ecologische Reservaat;

 3. Bezoek de vicunas op de Paramo; Stijg tot de berghut aan de voet van de gletcher. Bezoek de alpacas aan de westzijde van het reservaat en keer terug naar Quito (hotel laatste dag in Quito niet inbegrepen).

OPTIE C: BEGIN EN EINDIGT IN GUYAQUIL (5-daagse tour)

Beginnend in Guayaquil, OPTIE C bezoekt:

 1. Machalilla 2 nachten;

 2. Terug naar Guayaquil;

 3. Bezoek de Malecon of Historische Park;

 4. Bezoek het Churute Ecologische Reservaat;

 5. Overnachten in Cuenca;

 6. Bezoek het Nationale Park Cajas;

 7. Terugkeer naar Guayaquil (hotel laatste dag in Guayaquil niet inbegrepen).

OPTIE D: BEGINT IN CUENCA EINDIGT IN GUYAQUIL (5-daagse tour)

Deze Module gaat in de tegenovergestelde richting van Module C.

ADDITIONAL TOURS

GALAPAGOS TOURS

Wij boeken allerley modules, varierend van city-hopping vanuit een hotelletje op Santa Cruz Eiland to luxe jachten.

 

CUYABENO LODGE

Cuyabeno Wildlife Reserve is het beste Amazone park van Zuidamerika om wild te zien. In het reservaat was de Cuyabeno Lodge de eerste lodge en kon daarmee de beste plek aan het meer kiezen, een eilandje aan de rand van het Cuyabeno Meer.

 

CUYABENO RONDE

Onze mede-aandeelhouders, de Cofan Indianen organiseren de  unieke Cuyabeno Loop, Die - in tegenstelling tot de meeste tours, zowel het noordelijke deel van het park laat zien rond het Cuyabeno Meer (zoals 99% van de tours) als het zuidelijke deel rond de Aguarico en Zabalo Rivieren. Click hier voor een pdf-je van de Cuyabeno modules.

 

LAGARTO COCHA EXPEDITION

Onze mede-aandeelhouders, de Cofan Indianen organiseren de avontuurlijke Lagarto Cocha Expedtie die je tijdens een 7 - 9 daagse door het hele Cuyabeno Wildlife Reserve voert. Click hier voor een pdf-je van de Cuyabeno modules.

 

PERU LIMA - CUSCO MACHU PICCHU

Sommige reizigers willen hun Ecuador tour combineren met Lima, Cusco Machu Picchu in Peru om zo de interessantste hoogtepunten van Zuidamerika in éen reis te combineren. Wij maken dat mogelijk. Click hier voor een pdf-je van onze Peru Module.

TOP 10 HOOGTEPUNTEN, ECUADOR

PARKS & TRIBES Reisbureau in Quito
Ecuador Adres: Las Casas, Straat: Jose Coudrin, 2 straten boven de Occidental highway, Canton Quito, Prov. Pichincha, Wijk Belisario Quevedo 
Tel: (++593)(02) 2 2324 4086, Mobil: (++593) (0) 99 283 2187 Verenigde Staten: (++)1 304 901 0718
Email: info@parks-and-tribes.com
GEEN SEXI VIDEO'S MAAR GOEDE INFORMATIE VAN ECHTE ECUADOR KENNERS