INPAKLIJST REIS ZUID AMERIKA

Inpaklijst voor een reis Zuid Amerika

INPAKLIJST REIS ZUID AMERIKA VOOR COMFORT REIZIGERS EN BACKPACKERS, van ontwikkelingsdeskundige met 40 jaar reiservaringin 80 landen

Op deze pagina geven wij eerst een vakantie inpaklijst voor reizen naar onze Cuyabeno Lodge. Maar omdat onze teamleden naar zoveel landen in de wereld gereisd hebben voor zaken, expedities en gewoon voor de lol, hebben we besloten om ook wat inpaklijsten te geven voor "wat mee nemen" naar andere vakantie bestemmingen. Klik hier voor het downloaden van de   Inpaklijst vliegvakantie naar de tropen en andere soorten reizen.

 

Beste taalgenoten, deze website geeft je informatie over onze Nationale Parken Tours, onze Galapagos programmas en de programmas vanuit onze Cofan en Cuyabeno Lodges: zoals onze Ronde Cuyabeno, en onze Cuyabeno Expeditie. Voor degenen die de fantastische natuur van Ecuador willen combineren met de beroemde cultuur van Peru, hebben we zelfs verlenging van 7 dagen Hoogtepunten van Peru. Hier vind je onze prijzen. Onze website geeft de beste informatie op het internet, want wij zijn vakbiologen met 40+ jaren ervaring. Je vindt hier honderden high-resolution fotos van Cuyabeno en Ecuador, met thumbnails die openen door ze aan te tikken. Als je onze fotos mooi, of onze info nuttig vindt kan je anderen helpen die pagina ook te vinden door em te delen met onze meeschuivende "leuk" bar.  FB like

 

Inpaklijst vakantie Tropen:

Inpaklijst voor een reis Zuid Amerika:

 • Verrekijker (Onmisbaar in het regenwoud - het is verstandig om een beetje extra geld uit te geven om een goede waterdichte te kopen: 8 X 32 of 40 zijn uitstekend geschikt voor de slechte lichtomstandigheden onder het bladerdak van het woud). Er zijn heel redelijke waterdichte verrekijkers te vinden voor minder dan $200   INPAKLIJST ZUID AMERIKA: kijkertje. De beste kwaliteit/prijs vinden wij de Celestron Nature DX in 8X42 and 8X32 versies.

 • Een GPS. Tegenwoordig is een GPS zeer betaalbaar en het is leuk om naar de evenaar te kijken! Nee je hebt er geen nodig om de weg te vinden want je hebt altijd een van onze gidsen bij je

 • Een waterdichte digitale camera is ideaal voor de natte tropen! Olympus en Canon behoren tot de beste. Maar uiteraard zal een gewone camera voldoen, zolang je hem in een zakje met ritssluiting doet zodra het begint te regenen. Vergeet niet om de camera er weer uit te halen zodra je terug komt bij de lodge of in de bus bent want anders kan het vochtig worden en de lens kan permanente schade oplopen

 • Led zaklamp. Ze zijn zeer energiezuinig en hun batterijen gaan veel langer mee!

 • Insect repellent (met DEET)

 • "Birds of Ecuador" door Ridgely

 • Neotropical Rainforest Mammals door Emmens and Feer is compleet en klein genoeg om mee te nemen

 • Sneldrogende lichtgewicht kleren

 • Ten minsten één overhemd met lange mouwenINPAKLIJST ZUID AMERIKA: sneldrogend overhemd, het liefst een per dag (overhemden voor mannen, gedragen onder een jack zijn zeer geschikt, want ze zijn veel dunner dan t-shirts en als ze nat worden, drogen ze veel sneller. Dus hoewel het mag lijken alsof je te veel kleren aanhebt, zal je je veel beter voelen)

 • Één gemakkelijk zittende, snel drogende broek (geen jeans)

 • Een lichte trui (het wordt verrassend koud in het regenwoud, vooral tijdens boottochten)

 • Zwemkleding

 • Minstens 1 paar schone sokken voor elke dag

 • waterschoenenINPAKLIJST ZUID AMERIKA: waterschoenen

 • Teva-like sandalen of sneakers voor in de lodge en voor in de kanos

 • Zip lock bags

* Deze inpaklijst voor een reis naar ZUID AMERIKA is niet uitputtend en reizigers worden geadviseerd om ook andere bronnen te raadplegen.

Voor een vakantie paklijst voor vliegreizen of een paklijst voor kamperen, klik hier: inpaklijst voor ZUID AMERIKA  en voor verschillende soorten reizen.

 

Oh ........... Vergeet niet om een bladwijzer van deze pagina te maken. Je kunt deze Inpaklijst voor een reis Zuid Amerika in de toekomst weer eens nodig hebben.

 

PARKS & TRIBES houdt kantoor in:

Calle Mariano Cardenal N74-153 & Calle Joaquín Mancheno Carcelen, Alto Quito

Email:

[email protected]

Skype: ecotravelworldwide